Vraag & antwoord: "Hoe kom ik af van pluizende krullen?"


Heej Shirley,
Mijn naam is Kim en kom uit Nederland. Ik heb van mezelf een slag en half krullend haar, maar het pluist heel erg. Ik wil graag mooie, niet pluizende krullen. Heb je misschien een tip hoe ik het mooi krijg?
Alvast bedankt
Kim

Hoi Kim,
Heb je wel eens van de Keratine treatment gehoord? Deze de handeling wordt nu veel gedaan in kapsalons. Het neemt o.a je pluis weg.
Op internet kan je hier veel over vinden. Het heet Brazilian keratin. het is niet chemisch. Zoek wel de juiste salon,want niet alle keratine behandelingen zijn hetzelfde.

Ook een optie is als je haar een beetje kroes is en pluist , een Texturiser treatment, maar dit is wel chemisch. Hier wordt je haar gerelaxed , maar je natuurlijke krul blijft, en je haar pluist hierdoor minder
De keuze hangt er vanaf hoe je haar er uit ziet, laat de kapper je adviseren.

Veel succes!
Shirley
Heb jij ook een vraag over je haar of wil je advies? Stel je vraag hieronder aan Shirley of Janine
[contact-form 4 “Vraag&Antwoord”]

1 REACTIE

  1. Plukke haar pakken beetje vet en lotion erin dan met diffuser drogen. Alleen drogen ga niet met je vingers doir je krullen als het droog is pak je de wella haarspray beetje spray( van ver af) na 10 min hoofd naar beneden en je haar kneden. Als je volume wil hoofd naar beneden en je haren schudden. Tip! Ga nooit met je handen door je krullen en droog je haar door het in een handdoek te laten, niet wrijven

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld