Black Hair

Voorkom stress in de ochtend, verzorg je haar ’s avonds

Voorkom stress in de ochtend!Je kent het vast wel: het langdurige ochtendritueel. Alleen het wakker worden is soms al een hele taak. Na het douchen staan sommige dames nog veel te lange minuten voor hun kast, want ‘wat moet je nu weer aan?’ Eindelijk een leuke outfit gevonden, ben je nu aangekomen bij je haar. Dat zit woest! Dat gaat nog een halfuur duren voordat het een beetje degelijk zit. Hoe had je dit kunnen voorkomen?

Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om ’s ochtends tijd te besparen. Net zoals je je kleren een avond van tevoren kunt klaar leggen, kun je ook alvast je haren ‘voorbereiden’ op de volgende dag!

We Love || Satijnen doek

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Slaap ’s avonds met een doekje op je hoofd! Misschien niet altijd even sexy…maar wel heel effectief voor in de morgen! Het houdt alles op zijn plek en je zal ‘sochtends veel meer tijd besparen!

We Love || Wrappen

Wrappen is makkelijk, handig, snel gedaan en het resultaat mag er wezen! De textuur of lengte van je haar heeft niets te maken met de mogelijkheid om je haar te kunnen wrappen. Dus, al heb je lang, kort, dik, dun, kroes,stijl haar of zelfs een weave: wrappen kunnen wij allemaal.

Het handige hiervan is dat je ’s ochtends je haar ‘ontwrapt’, even de kam er doorheen haalt en je look is fantastisch! Voor naturalista’s is de wrap leuk voor afwisseling van krul naar wat stijler. Voor de dames met relax of weave  houdt de wrap het haar mooi glad.

Weet je niet precies hoe je een wrap maakt? Check het hier!

We Love || Twists, Vlechten & Cornrows

Voor leuke krullen hoef je niet met rollers te slapen. Je kunt je haar invlechten of twisten. In de ochtend hoef je dan alleen de twists of vlechten eruit te halen en je hebt een leuke krullenbol. Het fijne hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoe groot of klein je de krullen wilt hebben.

We Love || Moisturizers

Ons haar heeft veel vocht nodig. Nog veel meer dan andere haartypes. Droge haarpunten kunnen leiden tot het breken van je haar, dus het vochtig houden van je haarpuntjes en ook de hoofdhuid is heel belangrijk. Gebruik ’s avonds bijvoorbeeld olijf olie of avocado olie voor je haar.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm