Black Hair

Voor de kids!

Heb jij ook kids en weet je geen raad met het haar? Dan is deze website een leuke en goede uitkomst! En geloof me: zelfs al heb je geen kinderen, deze stijlen zijn al fantastisch om alleen maar naar te kijken!

Beads, Braids, Beyond
De website is opgericht door een moeder, genaamd Nikki, van twee kinderen: een meisje van 4(“A”) en een jongen van 1(“Lil Man”). Met de website wil zij aan andere moeders duidelijk maken dat er verschillende haarstijlen mogelijk zijn bij kinderen. Zij gelooft dat het natuurlijk haar van kinderen zeer veelzijdig is en zegt: “embrace it, don’t fight it.”

Op de website zie je vooral veel foto’s van de haarstijlen van haar dochter “A”. Met instructies erbij, kun je direct zelf aan de slag! Ook kun je de haar regimes van haar dochtertje lezen. Het meisje is een echt ster en heeft zelf filmpjes op Youtube!

Dit zijn onze favorieten:

En een filmpje:

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm