party_overHair_aftermovie
Lifestyle

Wat vonden jullie van Party Over Hair? + Aftermovie

Wat een genot was het om Party Over Hair voor de tweede keer te organiseren. Ik heb erg genoten van iedereen die aanwezig was, de gezellige sfeer en de mooie mensen. De aanwezigheid van zoveel vrouwen, geeft aan hoe belangrijk jullie ons event vinden. Bij Party Over Hair staat de overdracht van kennis en het uitproberen van zoveel mogelijk (nieuwe) haarproducten en technieken centraal. Uiteraard is entertainment en lekker eten daarbij ook erg belangrijk.

Ben jij naar Party Over Hair geweest? Dan heb je vast de link naar onze enquête ontvangen, omdat we graag willen weten wat je ervan vond (zowel the good & the bad). Zo kunnen we achterhalen welke onderdelen jullie heel erg leuk vinden en welke minder leuk waren. Daarom een samenvatting van de plus- en verbeterpunten:

Pluspunten

Laten we met pluspunten beginnen! Zo’n 78% van de ondervraagden was over het algemeen tevreden over Party Over Hair. Het meest tevreden waren jullie over het aanbod van de standhouders en de workshops. Het event wordt door 60% van jullie beoordeeld met een 7+. Enkele opmerkingen waren “Er heerste een hele goede sfeer”, “Mooie evenement , met goede workshops en heel veel producten” en “Ik heb veel geleerd, wat ik fijn vond waardoor ik me haar nu ook beter kan verzorgen”.

Verbeterpunten

Jullie hebben ons ook hele goede tips gegeven voor verbetering van het event. Zo was een kleine 30% ontevreden over het aantal  foodstands. Dit waren er te weinig. Hierdoor waren er langere wachttijden voor het eten. Daarnaast liepen heel veel workshops uit en hebben een aantal van jullie geen haar- en hoofdhuidanalyse kunnen doen door de drukte. Als laatste zouden jullie bij het volgende event niet alleen online een programma overzicht willen, maar ook fysiek tijdens het event.

Super bedankt als je de enquete hebt ingevuld. We gaan met alle tips en verbeterpunten aan de slag om het volgende Party Over Hair event nog beter te maken!

Aftermovie

En deze hadden jullie nog te goed van ons: de Party Over Hair aftermovie! Naast de foto’s kun je ook nog even nagenieten met dit filmpje!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm