Beauty

Vollere lippen zonder injecties

Vollere lippen zonder injecties? Het bestaat! Met een simpel pompje heb je binnen 2 minuten dikkere lippen. Op Youtube is het een grote hit en misschien is dit wel het geheim van de lippen van Kylie Jenner?

De Candy Lipz zijn een soort pompjes die je lippen oppompen. Het is geen permanente verandering. Je lip zal door de dag steeds minder vol worden (het blijft 2 tot 24 uur), maar als je het elke dag gebruikt kan het een blijvende verandering in je lippen brengen (zegt de fabrikant). Het is natuurlijk een handige manier om heel snel vollere lippen te krijgen.

Er zijn verschillende soorten Candy Lips producten. Afhankelijk van de dikte van je lippen kies je jouw Candy Lips. Je kunt ook voor een Angelina Jolie lip gaan. Hierbij wordt er in het midden van je lip verticale deuk gecreëerd.

Lees meer over Hartvormige lippen 

Op Facebook werd dit filmpje veelvoudig gedeeld. Youtuber Tootsie Time weet enorm dikke lippen te maken met de Candy Lipz.

Voor gebruik van de Candy Lipz:

vollere_lippen_before

Na het gebruik van de Candy Lipz:

vollere_lippen_after

Bekijk hier hoe het precies werkt:

De Candy Lipz kunnen er wel voor zorgen dat de huid rondom je lippen wat schraal worden. Vooral als je een hele gevoelige huid hebt, moet je hiermee oppassen. In het bovenstaande YouTube filmpje wordt wel een goede tip gegeven: zorg ervoor dat je de Candy Lipz alleen om je lippen plaatst.

Candy Lipz zijn niet de enige lip pompjes op de markt. Zoek online op ‘lip pump’ en je vindt genoeg alternatieven….

info: www.candylipz.com

 Dit bericht zagen we op FB en werd gedeeld door Agnes Hofman! thnx.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm