Black Hair

Vlogger Taren Guy start eigen netwerk: AREYA TV

 

Met meer dan 200.000 YouTube abonnees, miljoenen video views en een succesvolle tour door Amerika en Europa, mag je vlogger Taren Guy inmiddels wel een echte online media personality noemen. Maar deze Youtuber wil veel meer dan alleen video’s posten via YouTube. Gisteren maakte ze bekend dat ze van plan is haar eigen netwerk te starten. En omdat wij wel van super ambitieuze mensen (en vooral vrouwen!) houden, is dit nieuws zeker het delen waard.

AREYA TV

Wat AREAYA TV exact inhoudt, vertelt Taren in dit filmpje:

Om het netwerk van de grond te krijgen is Taren een crowdfunding project gestart. Je kunt  via deze site doneren: http://igg.me/at/areyatv.

Wij zijn super enthousiast en erg benieuwd naar wat dit nieuwe netwerk allemaal in petto zal hebben.

Bloggers met een eigen netwerk

Wordt het hebben van een eigen netwerk the next big thing voor populaire bloggers? Taren Guy is in ieder geval niet de eerste die deze droom heeft. Twee jaar geleden startte de super populaire YouTube beauty vlogger Michelle Phan – naast haar eigen kanaal, haar eigen netwerk op YouTube, genaamd FAWN (For All Women Network). En met succes, want in mei maakte Endemol bekend te gaan samenwerken met Michelle Phan aan een premium netwerk voor vrouwen. Wauw! Wij zijn benieuwd wat we over twee jaar over AREYA TV kunnen berichten.

Volg Taren Guy

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies