Black Hair

Vitale Pro

vitale-proAFAM concept, uitvinders van de eerste Lithium Hydroxide Relaxer, hebben Vitale Pro op de markt gebracht. Vitale Pro doet heel wat onderzoek naar hoe vrouwen hun haar behandelen en hoe het haar daarop reageert.  Zij gebruiken ervaringen van klanten voor onderzoek en ontwikkeling van producten.

De productlijn van Viatle Pro is heel uitgebreid. Het bestaat uit: Relaxer System, Shampoo System, Conditioning System, Wet Styling &Finishing en Essentials.

Een van de producten uit de Relaxer System is de Triple Blend Reconstructor. Het is een unieke hersteller en verrijkttriple-blend-reconstructor met proteïnen,honing,keratine en haver om de  haarschacht van binnen en buiten te versterken. De Reconstructor  voegt vocht toe en is zeer geschikt voor gerelaxed en beschadigd haar.

shining-glossDe Shining gloss(Vitale Pro Essentials, vanaf  €9,45) is alcohol en olie vrij. Het repareert, geeft glans, voegt vocht toe en beschermt. Het maakt het haar zijdezacht,sterk,handelbaar en is niet vettig. Ook bevat de Shining Gloss vitamine A & E, smeert goed uit, trekt snel in en voorziet het hoofdhuid van intensieve verzorging dag na dag. Shining gloss is ideaal onder de droogkap en geeft maximale bescherming tijdens het gebruik van thermische apparaten zoals de föhn en de tang.

De producten van Vitale Pro zijn niet in de winkel te koop, maar worden uitsluitend in professionele kapsalons verkocht. Voor  meer informatie over de verkooppunten van Vitale Pro kun je contact opnemen met Beauté Import Export, telnr: (+31)320-246532.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm