Black Hair

Vingers + conditioner = uitkammen!

hoofdfoto uitkammen

Het is belangrijk om kroeshaar regelmatig uit te kammen om knopen en klitten te voorkomen. Je kan dit met een kam of borstel doen. Maar je vingers als kam gebruiken is ook een optie. Doe dit met een goede conditioner zodat je haar
makkelijk uit te kammen is. Ik vind het zelf erg fijn om mijn vingers te gebruiken om zo te voorkomen dat mijn haar breekt.
Bekijk hier een filmpje van youtuber Mahogany Curls over finger detangeling.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm