velvet
Lifestyle

Lookbook: verliefd op velvet

Eén van de meest populaire trend van dit jaar is velvet, ofwel suède. Deze luxueuze stof vinden we in veel fashion items terug. De leukste velvet items hebben een krachtige kleur, zoals rood, blauw of donkergroen. Maar ook hele zacht kleurige suède stofjes zijn leuk om te dragen. Suède voelt en ziet er heel luxueus uit, maar is meestal helemaal niet zo duur. De stof kan overal verwerkt worden. In zowel kleding als schoenen en interieur. Omdat we zoveel velvet voorbij zagen komen, vonden we het een leuk idee om een overzicht te maken van de leukste suède items die je misschien wel zou willen aanschaffen.

  1. Velvet haaraccessoires

Houd je van haar accessoires? Dan zul je deze suède items ook helemaal te gek vinden. Om te beginnen: de velvet headwrap. Prachtig! Je kunt simpelweg de suede stof op de markt kopen en dit omtoveren tot een hoofddoek. Wil je weten op welke verschillende manieren je je headwrap kunt binden? Hier laat Megisa verschillende manieren zien.

velvet headwrap

bron

Alhoewel de headwrap onze favoriet is, zijn er ook nog de velvet scrunchies en strikjes die je goed kunt combineren met je dagelijkse outfits.

velvet

bron

velvet

bron

2. Velvet sneakers

Twee jaar geleden veraste Rihanna ons met haar Fenty x Puma schoenen collectie. Ze combineerde de klassieke suède puma met de verhoogde ‘creepers’ zool. De schoenen waren binnen no-time uitverkocht. Duplicaten waren snel op de markt en zo liep iedereen op velvet sneakers met hoge zolen. Nu, 2 jaar later zijn we nog steeds niet uitgekeken op velvet sneakers. Sterker nog, de keuze is nu nog groter. Voor iedereen is er wel een leuke sneaker te vinden met een suede detail.

velvet-fenty-puma

3. Velvet interieur

Als ik aan een suède interieur denk , zie ik gelijk de oude woonkamer van mijn opa en oma voor me. Zij hadden van die houten stoelen met bruine suède kussens. Maar het ‘nieuwe velvet’ lijkt daar helemaal niet meer op. Wat zijn de diep blauwe, donker groene en paarse velvet meubels van vandaag toch stijlvol! Een grote suède bank is een echte eye catcher in de woonkamer. Deze foto’s inspireren me!

velvet

bron

velvet

bron

velvet

bron

velvet

bron

4. Velvet tassen

Wil je echt opvallen met accessoires. Kies dan voor een velvet tas! Deze luxe uitziende tassen zijn vaak veel goedkoper dan leren varianten. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk zacht. Fijn dat er zoveel merken nu ook velvet tassen verkopen!

velvet_tas1

bron

Heb jij al wat velvet items in huis? Laat het weten in de comments!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm