Beauty

Van ster naar ondernemer & liefdadigheidswerker

Van ster naar ondernemer & liefdadigheidswerkerAls zo’n beetje elke plaat die je uitbrengt een nummer 1 hit wordt en je shows al een jaar van te voren zijn uitverkocht, blijft er natuurlijk veel geld over, waarvan nog meer geld kan worden gemaakt. Veel bekende sterren blijven dus niet bij het zingen, rappen of modelleren, maar worden echte ondernemers. Bekenden in de HipHop-wereld zijn natuurlijk P.Diddy en 50cents, die van rappers zijn uitgegroeit tot multi-ondernemers. Maar het moet ook allemaal maatschappelijk verantwoord zijn. Vele koppelen hun bekendheid dus ook aan een goed doel. Lees verder!

____________________________________________________________________________________________

Iman cosmetics & Keep A Child Alive

imanDe eigenaresse van Iman Cosmetics is, (hoe ook anders) voormalig topmodel Iman. De Somalische begon haar cariere als model in 1975. Ze liep voor grote modehuizen als Yves Saint Laurent, Versace, Donna Karen en Calvin klein.

In 1994 ontwikkelde zij haar make up lijn dat gericht is op de vrouw met de donkere huid (Afro Amerikanen, Aziaten en Latina’s). De lijn bestaat uit huidverzorgingsproducten en make up. Het is over de hele wereld te koop. Hier in Nederland onder andere bij Divine Beauty via www.divine-beauty.nl. Iman heeft ook een lijn van tassen, sieraden en fashion accessoires ontworpen onder de naam Iman Global Chic. Verkrijgbaar via HSN.com

iman-cosmeticsiman-global-chic

iman-global-chic1

In 2006 is Iman ambassadeur geworden van Keep A Child Alive. Een stichting die zich inzet voor de strijd tegen AIDS.


Usher Parfum & Usher’s New Look

usher-for-womenUsher heeft in 2007 een mannen en vrouwengeur op de markt gebracht onder de naam Usher for men en Usher for women. Onder andere te koop via Topparfumerie (100 ml, € 49,95). Ook is hij mede-eigenaar van de Cleveland Cavaliers Basketball Team.

Usher runt zijn eigen liefdadigheidsorganisatie genaamd Usher’s New Look. Met deze stichting geeft hij tieners de kans om hun talenten te ontwikkelingen en hun hiervan hun beroep te maken. Dit doet hij onder andere door het jaarlijks terugkerende Camp New Look. Dit is een gratis twee wekelijkse kamp. De missie van Camp New Look is om ‘kansarme’ jongeren te bemoedigen door ze vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om een sportcarriere of carierre in de entertainment wereld te starten.

Usher heeft onlangs de Celebrity Gone Good Award 2009 gewonnen voor het werk wat hij doet met zijn stichting.

Queen by Queen Latifah & Citymeals On Wheels

queen-latifah

De parfum is toch wel de favoriet onder de sterren. Queen Latifah komt deze herfst met haar eigen geur genaamd Queen by Queen Latifah. Zij omschrijft de geur als warm en queensexy.

“Ik houd van parfum en het idee dat ik mijn eigen geur zou krijgen vond ik fantastisch”, aldus Queen Latifah. “Mijn parfum ruikt als geen andere. Het is uniek. Vaak willen mensen tcoh wel wat herkenbaars,, maar ik wil een pioneer zijn. Een trendsetter!”

De collectie bestaat uit de parfum, body lotion en body butter.

Queen Latifah doet liefdadigheidwerk voor o.a Citymeals On Wheels. Deze organisatie levert voedsel aan de mensen die dit niet kunnen betalen, zoals wij in Nederland de voedselbank kennen.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies