Black Hair

Van krullen naar steil haar

Draag jij je natuurlijke  krullen? Dan is het voor de afwisseling leuk om zo nu en dan je haar steil te maken. De gemakkelijkste en snelste manier om dit te doen is door een föhn en/of een stijltang te gebruiken. Via Youtube volg ik al een tijdje het kanaal van TheChicNatural (voorheen: blacksyncfan). Zij wisselt haar natuurlijke krullen vaak af met weaves en weet voor beide haarstijlen echt prachtige creaties te bedenken. In het onderstaande filmpje laat ze zien hoe je je haar met een krultang steil kunt krijgen.

De blow out

In het filmpje is te zien dat de ‘blow out look’ wordt gecreëerd door het haar te twisten en strak naar achteren vast te maken. Dit is een goede manier om zonder hitte toch je haar te stretchen. Wil je toch liever een föhn gebruiken voor je blow out? Dan is de Tension Method één van de  veiligste manieren om dit te doen.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies