Black Hair

Vaders & het haar van hun dochter(s)

dads_hair

Ik herinner mij nog dat ik het vroeger altijd raar vond als mijn vader ons haar deed. Het kwam namelijk niet heel vaak voor, omdat mijn moeder er altijd voor zorgde dat ons haar goed zat. Maar soms moest mijn vader toch wel weer een nieuw staartje maken, borstelen en vlechten. Mijn zusje en ik probeerde hem dan altijd uit te leggen hoe mama het deed. Toch zag en voelde het niet hetzelfde. Nee, mijn moeder kon het veel beter!

Volgens mij zijn het nog steeds de moeders die voornamelijk  het haar van hun dochters verzorgen. Meer dan een beetje bij borstelen zit er vaak niet in. Maar gelukkig hebben we het internet en kunnen ook vaders leren kammen, vlechten en scheidingen maken.

ORS Girls helpt vaders een handje. In instructiefilmpjes laten zij zien hoe gemakkelijk het is om leuke haarstijlen voor je dochter te creëren.

 

 

 

Heeft je vader wel eens je haar gedaan als klein meisje?

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm