V-Gap nagels


Met nagellak kun je deze lente je look geweldig afmaken. De trend van nu is de V-Gap (V-split) die afgelopen maand op de kaart werd gezet door Sophy Robsen, een bekende nagelstyliste. Met de V-Gap creëer je een opengehouden driehoek bij de nagelriem, terwijl je de rest van je nagel een mooie lakje geeft.
Robsen (woonachtig in Londen) is een veelgevraagd nagelstyliste voor modeshows. Ze zag de V-Gap look voor het eerst op nagels van Aziatische meiden die ze in de bus tegenkwam en verfijnde het ontwerp. Uiteindelijk gebruikte ze deze vorm voor een modeshow en fotoshoot.

Doe het zelf!

Stap 1: Gebruik een nagellak remover om eventuele nagellak te verwijderen of je nagels schoon te maken.

Stap 2: Breng een goede base coat op de nagels aan.

Stap 3:

Kies een mooie kleur nagellak die je wilt gebruiken voor de v-gap. Bij voorkeur een nagellak met een wat dunnere kwast. Maak eerst twee ‘lijnen’ aan de linker en rechterkant van je nagel. Begin net boven de nagelriem, voorbij de ronding van je nagel. (zie foto)

Stap 4:

Lak vervolgens aan beide kanten de ‘V’. (zie foto)

Stap 5: Breng een top coat aan!

Het is natuurlijk even oefenen. Maar als je het onder de knie hebt, kun je ook experimenteren met twee verschillende kleuren!

2 REACTIES

  1. @Consuela
    Hahahah echt he. het is echt heel mooi! Ik vond het zelf echt lastig..maar wel het proberen waard! Laat me zien als het is je gelukt!

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld