Black Hair

Unieke en exotische sieraden van Zyllva (+win)

Geïnspireerd op de natuur, mooi prints, dieren en culturen als Suriname, Afrika, Brazilië en Jamaica, is de collectie van Zyllva ontstaan. De niet alledaagse sieraden worden ontworpen en handgemaakt door eigenaresse Millie. Trots is ze dan ook als ze de blije gezichten van haar klanten ziet die haar sieraden dragen.

DSC_1010

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Zyllva Jewelry en ik werd meteen aangetrokken door de mooie kleuren, de prints en het materiaalgebruik. Ik kocht toen een kleurrijke armband, die ik nog steeds draag. Tijdens het Pearl Event kwam ik haar weer tegen. En natuurlijk was de collectie weer fantastisch. Ik denk dat het tijd is dat jullie ook kennis maken met deze geweldige sieraden en de vrouw erachter. Lees gauw verder voor het interview!

Wanneer ontdekte je dat er mensen geïnteresseerd waren in jouw ontwerpen? 
“Vanaf het moment dat wij op evenementen stonden, kregen wij meteen positieve reacties van onze eerste klanten en vroegen meteen waar ze ons konden vinden. Het verkopen via de webwinkel en events begon vrijwel meteen, want dat hoorde bij de hele opzet vanaf het moment dat wij met Zyllva sieraden startte.”

Weet je nog wat het eerste sieraad was dat je maakte?
“Ja dat was een ketting. Ik wist ook meteen dat het een exotische ketting moest worden met een moderne touch. Maar toen de ketting af was, merkte ik al gauw op dat het wel heel mooi was geworden, maar helaas technisch niet zo goed in elkaar zat. Ik kon toen dus weer helemaal opnieuw beginnen.”

Omschrijf de typische Zyllva klant
“De typische Zyllva klant, straalt iets eigens uit en scheidt zich daarmee meteen af van de grote massa mensen die standaard met de mode meelopen. Bij Zyllva draait het juist om wie jij bent en waar jij van houdt. Je schaamt je niet om jezelf te zijn. Daarom vind je bij Zyllva alleen unieke sieraden. Als klant kun je meteen ontdekken welke sieraad bij jou hoort. Alleen jij hebt het sieraad om, niemand anders.”

Als je één bekende persoon zou mogen stylen met jouw sieraden, wie zou dit dan zijn en waarom?
“Een bekende artiest die ik graag zou willen sieren met Zyllva sieraden, is op dit moment Lupita Nyongò. Dit vanwege haar prachtige unieke schone uitstraling. Omdat ik veel kleur gebruik in de sieraden die ik maak, zou ik kiezen voor een sieraad uit de collectie Rainbow of Color. Of juist een sieraad uit de collectie Afrika omdat ze een Afrikaanse schoonheid is. Genoeg keus dus!”

Wat zijn op dit moment je favoriete items uit de collectie?

zyllva_chique-madam

“Een echte statement oorbel genaamd chique madam, afkomstig uit collectie Statement.”

zyllva sieraden

 “‘African Queen’ behorende in collectie Afrika”

zohra_zyllva

“‘Zohra’ ,behorende in collectie Nature en Statement”

Wat zijn de populairste items uit de shop?
“Oorbellen. Vooral de grote. Collectie Afrika, collectie Nature en collectie Fabric zijn in trek.

Behalve sieraden maken, wat doe je nog meer? En hoe combineer je dit samen?
Naast sieraden ontwerpster ben ik een trotse moeder van 2 zoons en een dochter en heb ik een lieve man die mij door dik en dun steunt. Verder werk ik 4 dagen in de week  op een buitenschoolse opvang met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Dit is prima te combineren omdat ik meestal ’s middags begin met werken, waardoor ik genoeg tijd over hou voor de dagelijkse bezigheden en dus ook voor Zyllva Jewelry.

Wat zijn je dromen voor je merk?
“Ontdekt worden door bekende modeontwerpsters die hun modellen willen laten schijnen op de catwalk of voor fotoshoots. En omdat ik zelf heel creatief ben aangelegd en de opleiding mode en kleding heb gedaan, zit ik soms stiekem te denken om dat weer op te pakken. Dus krijg je misschien Zyllva fashion. Wie weet!

En wat ik verder over wil dragen aan mijn klanten doormiddel van het dragen van Zyllva sieraden is: Wees jezelf, straal het uit. Don`t be afraid of the dark, cause you are the light that shines in many ways.”

WIN!

Ben je ook zo enthousiast over dit merk? Je maakt kans op één van de deze oorbellen!

zyllva_winnen

 

Hoe kan je winnen? Heel simpel!

Plaats een comment hieronder en geef aan welk sieraad je graag zou willen winnen (1 of 2). Zorg ervoor dat je een werkend e-mailadres opgeeft, zodat we je kunnen mailen als je gewonnen hebt.

Succes!

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op zondag 23 maart 2014 om 23.59 uur
  • De winnaars krijgen per e-mail bericht op maandag 24 februari 2014  
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je een comment plaatsen.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

www.zyllva.com

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm