Black Hair

UITNODIGING | AVLON Hairshow 2014

A6-drsyed-ticket-Holland

Ben jij een kapper? Of heb je een salon? Dan moet je hier echt bij zijn! Avlon introduceert op zondag 16 november twee nieuwe lijnen: Avlon Texture Release System; een nieuwe manier om krullen te verlengen, en Affirm Moisture Right & Style Right; haarverzorgingsproducten waarbij hydratatie, en zacht haar centraal staan.

De nieuwe lijnen zijn een aanvulling op de bestaande lijnen van Avlon; Kera Care, Affirm, Ferm, MoisturColor en Fiberguard. Avlon Industries ontwikkeld sinds 1984 innovatieve en high end producten voor kroes en krullend haar en wordt wereldwijd in 46 landen verkocht.

De Avlon Hairshow op zondag 16 november is een educatieve bijeenkomst waar kappers de nieuwe productlijnen wordt geïntroduceerd. Oprichter en voorzitter van Avlon Inc., Dr. Ali N. Syed, zal een presentatie geven. Hij wordt gezien als wereldleider op het gebied van extreem kroes en krullend haar. Daarnaast zal befaamd docent Jacqui McIntosh ook aanwezig zijn. Als kapper geniet je een luxe lunch en goede deals met kortingen.

INFO

DATUM: zondag 16 november

LOCATIE: The Manhattan Hotel

ADRES: Weena 686, 3012 CN Rotterdam

AANVANG: 12 uur, show: 12.30 tot 17.00 uur

TICKETS: €20(incl. btw). Bel 010-522 22 25 voor het bestellen van de tickets of mail naar info@jemina.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm