Black Hair

Uitkammen maar!

kam-haarKroeshaar, weaves, relaxed haar, curly….hoe wij ons haar ook mogen dragen, we moeten het allen elke dag wel uitkammen. Dat kan soms vervelend zijn. Klitten, knopen..pff wat een gedoe! Maar wees lief voor je haar! Met een goede borstel ben je al een heel eind op weg. Wij selecteerden alvast onze favorieten.

____________________________________________________________________________________________

Goody Styling Therapy Borstel (€12,00)

goody-styling-therapyDe tanden van deze borstel bevatten Jojoba Olie(deze olie beschermd het haar tegen weersinvloeden en geeft het haar glans). De borstel voedt, versterkt en herstelt beschadigd haar. Het houdt het vocht in het haar vast en geeft het een natuurlijke glans.

—————————————————————————————————————————-

Denman borstel(€11,95)

denman-borstelDit is een hele oude bekende borstel van Denman. Het is te gebruiken voor alle haartypen. De borstel heeft negen rijen zachte nylon tanden die gevat zijn in een antistatisch natuurlijk rubberen kussen.

—————————————————————————————————————————–

Tangle Teezer brush (€14,95)

tangle-teezerDe Tangle Teezer is voor elk type haar, van sterk krullend haar tot kroeshaar en zelfs weaves. Het ontklit het haar op een pijnloze manier en zorgt voor minder breken. Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, roze en parelblauw.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm