Lifestyle

Uitgebreid podium programma Party Over Hair

Naast inspirerende workshops en lekker veel shoppen hebben we dit jaar bij Party Over Hair ook een uitgebreid podium programma. Het wordt echt genieten met dans, zang, panelgesprekken en natuurlijk als hoogtepunt het weggeven van de reis naar Suriname. Spannend!!!

Laten we beginnen met een overzicht van alles wat er zal gebeuren.

Presentatie

Een podium programma aan elkaar praten moet natuurlijk door een leuke presentatrice gebeuren. Dit jaar hebben we gekozen voor Jennifer Muntslag. Deze energieke vrouw presenteerde eerder verschillende woordkunst evenementen en recentelijk Good Hair Festival in het Tropenmuseum. Op het podium voelt zij zich absoluut thuis. Eerder vertelde ze ons: “Ik houd van podiumkunsten en de spanning die daarbij komt kijken. Ik vergeet altijd alles voordat ik opkom. Maar zodra ik moet spreken, is alles weer terug.”

podium

Muziek

Geen leuke feestje zonder muziek, dus kun je tijdens Party Over Hair losgaan op de deuntjes van Dj MBA en Steve Jobba. R&B, Afro house, 90s en een klein beetje dancehall. Je gaat sowieso los!

podium

Tijd: De hele dag

Maar er is ook live muziek! Onder andere van Abigail Martina. Komt ze je bekend voor? Dat kan! Abigail deed in 2014 mee aan The Voice of Holland en haalde de live shows! Nu ze is afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem is ze klaar om de hele wereld haar stem te laten horen. Wat een eer dat wij naar haar prachtige stem mogen luisteren tijdens Party Over Hair!

podium

Tijd:17.40 – 18.00 uur

De tweede zangeres die een prachtige live performance gaat neerzetten is Yvanka Sijbing heeft jarenlang als achtergrondzangeres gewerkt voor verschillende gospel artiesten. Nu is ze klaar voor haar solo carrière. Haar muziek is een mix van Jazz, Gospel en Soul.

podium

16:15 – 16.30 uur

Spoken Word

Spoken Word is een voordrachtskunst waarbij een (meestal poëtisch) verhaal ritmisch wordt voorgedragen. Tijdens Party Over Hair kunnen we genieten van de mooie woorden van Ansah. Aasah, ook wel uit te spreken als ‘Answer’. Een harmonie van reflectie, overwinning en zelfzekerheid. Ze zoekt altijd naar het doel en betekenis van het leven. Uit het onbekende creëert zij het bekende.

Haar gedachten die zij omzet in woorden zijn geïnspireerd door haar omgeving, levenservaringen en observaties gevormd door artistieke visies.

podium

Tijd: 15:00 – 15:15 uur

Vincenzo

Heb je de workshop van Vincenzo gemist? Dan kun je alsnog zijn werk zien tijdens zijn haarshow! Drie modellen die door hem geknipt en gekleurd zijn, tonen zijn prachtige werken!

vincenzo1

Tijd: 14.45 – 15.00 uur

Curl Sheaping

Altijd al willen weten hoe je kroes haar het beste kunt knippen? Sheado presenteert een nieuwe kniptechniek: Curl Sheaping. Hierbij wordt je haar geknipt en gevormd passend bij jouw persoonlijkheid, vorm van je gezicht en krultype. Geen enkele Curl Shape is hierdoor hetzelfde. Elk kapsel is uniek. Bekijk live hoe deze techniek wordt uitgevoerd door Dominique Snip.

curl shaping

Tijd: 16.30 – 17.00 uur

Het Brown Beauty Boek

Naast de workshop ‘Glamorous Zomer Make-up met Black Opal en het Brown Beauty Boek’, kun je schrijver van het boek Benay Weltevreden ook op het podium ontmoeten. Je maakt dan kans om een boek te winnen!

podium

 

Men About Hair

Als vrouwen weten wij wel een beetje wat we mooi of niet mooi vinden aan ons haar. Maar hoe denken onze mannen erover? In Men About Hair praat onze host Jennifer met de mannen Ryan van Heynegen (Cultuurverkenner in Amsterdam Zuidoost), Nelson Bukuru, Darryl Veldman(regisseur, schrijver en theatermaker) en Quincy Menso (Comedian) over hun haar voorkeuren, de do’s en dont’s en welke haar herinneringen bij hen zijn bijgebleven.

Tijd: 15:15 – 16:15 uur

Comedy

We willen alleen maar blije gezichten zien tijdens Party Over Hair. En wie kan je nou beter aan het lachen maken dan een De Lokale Entertainer Quincy Menso?! Quincy heeft al aardig wat sporen nagelaten in  de entertainment scene. Zo had hij zijn eigen Webserie “Echte gangsters in zuidoost”, Quincy heeft met zijn stand up comedy shows ondere andere gestaan in theaters zoals “de Koninklijke Nederlandse Schouwburg, Bijlmerpark theater, de Meervaart, de Doelen en het Thalia theater in Suriname. Zelfs op Curacao  heeft Quincy zijn talenten laten zien met het theaterstuk Tula in het Luna Blou theater.

Quincy is nu druk bezig met zijn nieuwe webserie “JohnZoon “. In deze serie combineert hij met succes comedy, zang, dans en theater. één en al entertainment! En dat is precies wat je verwacht van iemand die de bijnaam D.L.E (De Lokale Entertainer) draagt!

podium

Tijd: 17.00 – 17.15 uur

Haarshow

Het haarverzorgingsmerk Cantu presenteert tijdens Party Over Hair de workshop Rock That Style! waar je verschillende natural hair styles worden aangeleerd voor verschillende gelegenheden. Omdat er natuurlijke prachtige haarstijlen worden gecreëerd, door prachtige modellen, willen we dat natuurlijk met z’n allen bekijken. Dat kan tijdens de Cantu Haarshow!

rock-that-style-1

Tijd: 18.00 – 18.30 uur

 

SLM Tickets!

En dan last, but not last: de SLM tickets! Iedereen die een ticket heeft voor Party Over Hair maakt kans op twee tickets naar Suriname met SLM. Bij binnenkomst van het event krijg je een lotnummer. Alleen als je ook echt aanwezig ben en jouw nummer wordt getrokken, ben je de winnaar van de twee tickets!

podium

Tijd: 18.30 uur

Wil je dit event niet missen? Kom dan ook naar Party Over Hair op zondag 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam. Bestel nog gauw je Late Bird Tickets! (met 5 euro korting).

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm