Beauty

Tyra Banks lanceert ‘TYRA BEAUTY’

tyra_beauty3

Supermodel Tyra Banks liet op haar Instagram al weten met iets groots te komen. En deze week was het hoge woord er dan uit. Tyra lanceert haar eigen beauty lijn: TYRA Beauty. Met deze lijn wil Tyra vrouwen iets geven, wat zij van nature niet hebben.

Na zoveel jaar ervaring in het modellen wereldje en een succesvolle eigen tv-show, weet Tyra Banks natuurlijk als geen ander hoe je er met make-up op z’n best uit kan zien. De collecties ‘SMIZE’, ‘TYover’ en ‘IT Factory’ bestaan onder andere uit een mascara, eyeliner, lipstick en highlighter. En zijn onderdeel van een ‘Cosmetics Experience’. Tyra biedt namelijk iedereen de kans om ‘Beautytainers’ te worden door baas te zijn over de eigen financiën met de verkoop van TYRA Beauty. Niet voor niets heeft Tyra een opleiding gevolgd aan Harvard Business School. Ze vertelt op haar website: “So many people were like, “Why the heck did Tyra go back to school?!” I can finally let you in on my secret! I attended Harvard to build and lead my cosmetics business. TYRA beauty is a 100% self-funded startup. My dream is to create a legacy brand that gives everyone access to become an entrepreneur.”

 


Wow! Tyra is echt een powervrouw en een voorbeeld voor velen, dus er zullen vast veel vrouwen zich geroepen voelen! Mooi dat ze met haar business anderen de kans geeft geld te verdienen.

tyra_beauty2 tyra_beauty1

 

De producten zijn er mooi uit. Er is nog wel weinig keus qua kleuren, maar dat zal vast uitbreiden.

Check alle producten en tips van Tyra op haar website: www.tyra.com

foto’s: IG Tyra Banks/tyra.com

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm