Black Hair

Tyra Banks daagt weave & pruiken bedrijven voor de rechter

De pruiken en weaves van celebrities zijn perfecte inspiratiebronnen voor bedrijven die weaves en pruiken produceren. Veel vrouwen kijken op tegen het haar van grote sterren als Beyoncé en willen dat ook. Een ‘Beyoncé’  en ‘Tyra Banks’ weave/pruik is dan ook snel gevonden. Maar nu is Tyra Banks het zat. Ze wil niet meer dat haar naam wordt gebruikt om de weaves en extensions te promoten. Volgens haar wordt haar naam, afbeelding, identiteit en merkrecht gebruikt. Hiervoor eist ze een schadevergoeding van 10 miljoen dollar!

tyra_wig2_web tyra_wigs_web

 

Wat vind jij hiervan? Moeten de makers en verkopers van lacewigs hiermee stoppen? Of is het juist handig voor de consument om te weten waar hun lacewig/pruiken op zijn geïnspireerd?

Gee fje comment hieronder!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm