Black Hair

Twee gember recepten voor je haargroei

ginger_2

Kale plekken of een dunner wordende haarlijn? Gember doet wonderen! Gemberwortel bevat magnesium, fosfor, kalium en vitaminen die je haar sterker en gezonder maken en zorgen voor meer glans. Het stimuleert daarnaast ook nog eens je haargroei. Super handig dus.

Je kunt gember op verschillende manieren gebruiken. Smeer verse gember bijvoorbeeld langs je haarlijn of maak een ‘gember smoothie’ en verdeel deze over je hele haar.

In onderstaande video wordt goed uitgelegd hoe je gember kunt gebruiken om je haargroei te stimuleren.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies