Black Hair

TWA Hairstyle || Coils maken met je handpalmen!

Een paar dagen geleden plaatsten we nog een artikel over het maken van je eigen krullenspons, waarmee je binnen 3 minuten prachtige coils kunt maken. Maar wanneer je deze spons niet hebt, dan kun je altijd nog gewoon gebruik maken van je handen! En nee, je hoeft de coils dan niet één voor één te draaien tussen twee vingers. Je wrijft gewoon constant cirkels op je hoofd en voila: je coils zijn geboren!

Celebrity Natural Hair Stylist Felicia Leatherwood laat zien op welke manier je deze coils kunt maken. Het kost je wel wat kracht en energie, maar het werkt echt!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies