Beauty

Tutorial: Glitters op je oog

Schermafbeelding 2014-12-06 om 07.19.26

Een feestje? Of alvast ter voorbereiding op de kerstdagen. Het past helemaal bij de tijd van ditjaar om wat extra’s te doen qua make-up. Wat je zeker een keer moet proberen zijn glitters!

YouTube Vlogger Meg legt in deze tutorial stap voor stap uit hoe je je ogen kunt laten glinsteren. Bekijk het filmpje.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies