Black Hair

Tuintje in mijn hart || Wij jij schitteren op het witte doek? Grijp je kans!

 tuintje in mijn hart
In maart en april gaat er iets geweldigs gebeuren in Suriname. Er wordt namelijk een nieuwe Nederlandse romantische komedie, genaamd Tuintje in mijn hart, volledig in Suriname geschoten. En wat nog leuker is: de makers zijn op zoek naar jou! Are you in for it?

Als figurant in Tuintje in mijn hart

Naast een hoop bekende Nederlandse en Surinaamse acteurs is er misschien ook een plekje voor jou in de film Tuintje in mijn hart. De filmmakers zijn namelijk op zoek naar zoveel mogelijk figuranten die (tegen vergoeding) willen meedoen aan deze geweldige productie.
Hoe dat er uit ziet? Je staat de hele dag samen met de acteurs op een echte professionele filmset en uiteindelijk zal je de film én jezelf na de première kunnen bewonderen in alle grote bioscoopzalen in Nederland en Suriname.

Waar gaat de film over?

Tuintje in mijn hart gaat over twee broers die beide zijn geboren in Suriname. Eén van hen groeit op in Nederland, terwijl de andere in Suriname met zijn moeder blijft. Na jaren wilt de moeder haar zoon uit Nederland graag weer zien en dus verzint ze iets om hem met zijn gezin naar Suriname te halen. Dat lukt en natuurlijk beleven ze de nodige avonturen…

Geen ervaring? Geen probleem!

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om je aan te melden. Jong, oud, smal, breed, kort, lang, het maakt niet uit. Iedereen is welkom. Ook als je met je dansgroep of sport vereniging mee wilt doen is er plek. Enige voorwaarde is natuurlijk wel dat je in maart en/of april in Suriname bent!

Aanmelden als figurant voor Tuintje in mijn hart

Meld je zo snel mogelijk aan via het figuratie kopje op de website www.tuintjeinmijnhartdefilm.nl. Het gaat al heel hard dus wees er snel bij.
Voor alle ontwikkelingen omtrent de film kan je de Facebook pagina “Tuintje in mijn hart de film” liken. Voor vragen kan je mailen naar figuratie@farmhousefilm.nl.
Succes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies