Beauty

Try this: Hartvormige lippen

Toen ik dit filmpje (hieronder) zag, dacht ik direct aan Rihanna. Zij heeft de meest perfecte hartvormige lippen. Super mooi en ook nog eens natuurlijk. Dat is natuurlijk leuk voor haar. Maar die zou ik ook wel een keer willen! Gelukkig hebben we make up. Want met wat trucjes met concealers, lippotloden en lippenstift, creeer je gewoon zelf de perfecte lippen. Nu kun je ook als je geen boogje hebt in je bovenste lip, toch de illusie wekken dat je het wel hebt.

Eerst nog even de lippen van Rihanna:

hartvormige_lippen_rihanna3 hartvormige_lippen_rihanna2 hartvormige_lippen_rihanna1

DIY Hartvormige lippen

Dit heb je nodig:

– concealer
– schuin afgesneden kwastje
– Bruine lip potlood
– donker bruine lip potlood
– gouden lip potlood
– lipgloss (doorzichtig of een kleurtje als je wil)

(refinery29)

Ik ga het zeker eens proberen!

foto’s: pinterest

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm