Black Hair

Trend: Oversized strik!

Ben je klaar voor de oversized strik? Het lijkt erop dat de jaren tachtig kledingstijl weer helemaal terugkomt. De strik is helemaal terug van weggeweest. Van Rihanna tot Amber Rose; van Amber Rose naar de shows van de beroemdste ontwerpers. Je hebt het vast wel gezien, een grote strik bovenop je hoofd.

Strikken zie je overal verschijnen tegenwoordig, op schoenen, sjaals, handschoenen en tassen. Maar het schijnt dat de grote strik een musthave is voor het voorjaar van 2012. “Hoe groter hoe beter” is wat mode-insiders vertellen. Tegelijkertijd zijn er ook waarschuwingen gegeven over deze trend. Het heeft namelijk een leeftijdsgrens, dat betekent dat vrouwen die voorbij een bepaald leeftijds grens zijn niet aan deze trend mee mogen doen (how sad).

Grote strikken dragen eist lef en een grote persoonlijkheid. Daar hebben sterren zoals Rihanna, Amber Rose, Lady GaGa en Katy Perry absoluut geen problemen mee. Maar als je een keer voor een grappige look wilt gaan, moet je het gewoon uitproberen.
Remember: DARE TO BE DIFFERENT)!

Het is in het begin altijd een beetje wennen, maar wanneer iedereen er eenmaal gewend aan raakt, verschijnt het in alle winkels.

Deze nieuwe trend is makkelijk, mooi, excentriek en anders.

Je kunt de big bow/strik haarband kopen bij H&M, River Island en Claires. Je kunt je oversized strik ook zelf creëren, dat heb ik namelijk gedaan. Ik heb een oversized strik gemaakt van een oude Afrikaanse kleed dat nog in mijn kast lag. (zie foto: beneden)

Wat zo leuk is aan een oversized strik is dat je met een simpele outfit je  hele look in 1 keer kan veranderen. Zo komt je persoonlijkheid zeker naar buiten.  Wel gedurfd, maar het staat voor eigen stijl en lef hebben! Ga jij het uitproberen?

 

 

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.com of volg Elegancy101 op http://www.facebook.com/elegancy101

 

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien