Beauty

Trend || ‘No makeup’ Makeup

No makeup makeup

Eigenlijk willen we dat allemaal wel: je makeup zodanig op doen, dat het lijkt alsof je géén makeup op hebt. Kan dat? Ja, dat kan zeker! Houd gewoon in gedachte: minder = meer!

Je hebt geen volle lagen foundation en kleurrijke oogschaduw nodig om er prachtig uit te zien. Met een make-up look die natuurlijk oogt breng je iedereen in twijfel over de vraag of je nou wel of geen makeup draagt. De ‘no make-up make-up trend is een uitstekende look voor wanneer je naar het werk gaat of heerlijk gaat shoppen.

Ik vond op Youtube dit filmpje. Een prachtig voorbeeld van No Makeup Makeup!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies