Black Hair

Trend: Bloemen in je haar

beyoncehair band

Bloemen in je haar! Het is een geweldige trend die we eerder al spotten bij celebs, zoals Beyoncé. Draag haarbanden of leuke elastiekjes en fleur je outfit op tijdens een dagje strand of gewoon een wandeling in de stad.

asostulpbow

Asos Tulpen haarband hairbunholder

bloemen haarband
statementdesign bloemenhaarband

 Asos statment haarband 

Rozenhaarband

 Asos rozen elastiek

Flower haarband

Haarband met twee bloemen

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies