Fashion

Top black fashion bloggers

black_fashion_bloggers_c

Je kunt zoveel inspiratie halen via het internet. Ik houd ervan om nieuwe bloggers te ‘ontdekken’ en ben ook altijd op zoek naar black fashion bloggers. De leukste volg ik dan via de app van Bloglovin’ op mijn mobiel (MyBlackHair.nl kun je ook op deze manier volgen trouwens ;)). Zo mis ik niets.

Laatst organiseerde fashion platform Stylight een fashion blogger award. En tussen de genomineerden zat er helaas geen één black fashion blogger. Zo jammer vind ik dat. Nou ken ik zelf ook (nog) geen grote Europese black fashion bloggers, maar hoe leuk zou het zijn als de lijst met genomineerde wat gevarieerder zou zijn? Ik weet zeker dat er hier in Nederland ook voldoende  fashion blogger zijn met een kleurtje en een fantastische stijl. Op The Bloggers Page staan bijvoorbeeld fashion bloggers Diemetdieafro, Frunettte, TheFashionPreacher  en SupersizeMyFashion. Allemaal Nederlandse black fashion bloggers met potentie. Dus wie weet…

Maar om weer terug te komen op mijn top 3 black fashion bloggers. Here it is!

1. Addicted2Etsy

Een beetje een rare naam voor een fashion blogger, maar de blogger, Cynthia, startte deze blog eigenlijk om haar favoriete Etsy shops te delen. Dat doet ze nog steeds. Ze heeft een aparte pagina op haar blog voor de leuke Etsy vondsten.

Naast haar leuke outfits, experimenteert Cynthia ook veel met haar haar en geeft ze geweldige inspiratie voor natural hair kapsels. Ook houdt ze erg veel van reizen en is ze is meerdere malen per jaar in het buitenland. In het dagelijks leven is zij advocaat.

Haar outfits:

black_fashion_bloggers_etsy5

black_fashion_bloggers_etsy4

black_fashion_bloggers_etsy3

black_fashion_bloggers_etsy2

black_fashion_bloggers_etsy1

Bezoek haar blog: www.addicted2etsy.com

2. Wheredidugetthat

Het grappige is dat ik Karen van Wheredidugethat al een poos volg, en dat ik dat niet doe omdat haar fashion stijl aansluit bij dat van mij. In de meeste gevallen zou ik de combinaties die zij draagt juist niet dragen. Maar het inspireert me wel weer om uit mijn conformt zone te treden (of er over na te denken eruit te treden..haha). Ze draagt een beetje grunchy, oversized en stoere kleding, maar toch wel heel vrouwelijk. In de zomer draagt ze bijvoorbeeld vintage maxi jurkje met cowboy laarzen of hoge Converse sneakers.

Karen is eigenlijk Brits, maar verhuisde een tijd geleden naar New York. Haar blog heet Where Did U Get That, omdat ze deze vraag altijd stelt aan mensen die aparte en leuke items dragen. Wekelijks fotografeert ze ook mannen/vrouwen aan wie ze deze vraag stelt.

Haar outfits:

black_fashion_bloggers_wdugt5

black_fashion_bloggers_wdugt4

black_fashion_bloggers_wdugt3

black_fashion_bloggers_wdugt2

black_fashion_bloggers_wdugt1

 

Bezoek haar blog: www.wheredidugetthat.com

3. Stylepantry

Style Pantry is opgezet door Folake Kuye Huntoon en is een fashion en lifestyle blog waar naast haar outfit post ook fashion news is te lezen. Folake draagt hele vrouwelijke kleding. Skinny jeans, punthakken en perfecte jurkjes. Soms voegt ze wat stoere bomber jacks of leren jasjes aan haar outfit toe. Ik vind het leuk dat ze zoveel kleur gebruikt in haar outfits. Deze blog heb ik eigenlijk recentelijk ontdekt en aan mijn Bloglovin’ toegevoegd.

Folake is ook mede eigenaar van de webshop Shoxie, waar betaalbare en hippe kleding wordt verkocht (een beetje in de style van Folake zelf).

Haar outfits:

black_fashion_bloggers_stylepamtry5

black_fashion_bloggers_stylepamtry4

black_fashion_bloggers_stylepamtry3

black_fashion_bloggers_stylepamtry2

black_fashion_bloggers_stylepamtry

Bezoek haar blog: www.stylepantry.com

Dit waren de drie top black fashion bloggers die ik volg. Heb je nog meer tips? Deel deze dan in de comments! Ik ben benieuwd…

En als je op zoek bent naar Nederlandse black fashion bloggers, check dan even onze Bloggers Page.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm