Black Hair

Top 5 Kapsels Van Het Jaar 2012

De kapsels die in 2012 het meest zijn gespot, zullen vast ook in het nieuwe jaar nog vaak worden ‘gerockt’. Altijd leuk om weer herinnert te worden aan alles wat hot was in 2012. Dus hierbij: een top 5 van de populairste hairdo’s van 2012!

1. Ombre Hair

De hit van deze zomer was het ombre effect. Ombre is een vervagend effect van een haarkleur waar je haar van een donkere kleur (je wortels) in een lichtere kleur (je puntjes) eindigt. De kleur kun je zo licht of donker maken als je zelf wilt. En dit hoefte niet alleen met blond of bruin. Ook paars, roze en groen was een favoriete ‘ombre kleur’.

2. Box braids

De box braids maakte in 2012 een grote comeback. Vooral Solange Knowles was een grote fan van de braids. Het liefst hadden de vlechten een lengte tot aan de heupen en werden ze los of in een hoge knot op het hoofd gedragen.

3. Teeny Weeny Afro (TWA)

 Supergroot hoefde je Afro in 2012 niet te zijn, want juist de kleine afro’s waren erg trendy. In Amerika worden de afro’ s waarvan het haar slechts een paar centimeter lang is (3-5 centimeter) ook wel TWA’s genoemd: Teeny Weeny Afro’s. En alhoewel het lijkt alsof je met zulk kort haar nauwelijks kunt variëren, is niets minder waar. Een leuk kleurtje erin of haaraccessoires maken je Afro nog leuker om naar te kijken.

4. High Bun

De High bun is easy en kan op 1001 manieren worden gestyled. In 2012 zagen we veel celebs met de hoge knot. Je kunt de knot leuk combineren met een haarband en vissengraat vlecht. Als je een mooie ronde knot wilt, maak je gebruik van donut. Waarschijnlijk zal ook in 2013 dit kapsel vaak worden gespot!

5. One Side Hairstyles

Anders en gemakkelijk is de one side hairstyle. Ook deze style werd in 2012 vaak gezien. Zet je haar in de krul, maak een vlecht of laat het lekker los. Er zijn weinig regels voor een mooie one side hairstyle.

 

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm