Beauty

Tip: Koop je kaartje voor Pearl Event met korting!

pearl_event

Vorige week vertelden we je al dat er een heel leuk event aan zit te komen. Pearl The Multicolor Event is het event voor vrouwen met een getinte huid. Er is zoveel te doen. Van fashion en beauty shoppen tot interessante workshops bijhouden en lekker eten proeven. En natuurlijk is MyBlackHair aanwezig. Wat wij precies op deze beurs gaan doen, houden we nog even geheim.

Wat we wel alvast kunnen verklappen is een kortingscode. Daar worden wij nou blij van! Je krijgt namelijk 8 euro korting als je gebruikt maakt van een de volgende codes:

myblackhairzaterdag
myblackhairzondag

Kaarten kun je bestellen via www.pearlevent.nl.

Volg Pearl Event ook op Facebook. Er worden dagelijks nieuwtjes geplaatst over de activiteiten de plaats zullen vinden tijdens het event.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm