That's So Natural || Raven Symoné


Actrice Raven Symoné is gespot met een natural look tijdens Steve Harvey’s Disney’s Dreamers Academy. De actrice, die haar carrière al vroeg begon in de succesvolle tv-serie ‘The Cosby Show’, heeft altijd een lange weave gedragen. In een interview over de film ‘Good Hair’ gaf zij al aan het geen probleem te vinden om natural te zijn:

“Ik denk echt dat mensen zich niet meer moeten verstoppen achter een weave. Ik denk niet dat er iets mis mee is, zolang je je op je gemak voelt. Als je je niet op je gemak voelt, moet je jezelf onder de loep nemen. Ik  voel me er goed bij. Daarom kan ik er ook zo open over zijn. Als ik mijn weave eruit haal, voel ik mij goed, maar ik weet dat je er in deze business vaak niet vanaf komt. Dat begrijp ik ook”

Voor hoelang zij natural blijft en of zij haar haren laat groeien, is nog onbekend. Wij zien benieuwd! Wat vind jij van Raven’s nieuwe look?

Raven met haar ‘longtime’ weave

4 REACTIES

  1. Erg mooi. Wel apart dat ze met Steve Harvey poseert aangezien hij onlangs in zijn show liet doorschemeren dat hij natuurlijk haar niet mooi vindt.

  2. Helemaal top.. aantal weken geleden Good Hair (Chris Rock) gechecked. voor mij ook weg met de weave! Let’s be proud of what we got!

  3. ze zegt dat in de business er niet makkelijk vanaf komt. maar zij is JUIST de business! als mens bepaal jezelf wat je accepteert, en wat niet. 🙂

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld