black opal
Beauty

Teshura Styling & Black Opal laten het Brown Beauty Boek tot leven komen

In mei lanceerde beauty blogger Benay Vaneese “Het Brown Beauty Boek.”  Hiermee wil zij vrouwen een extra steuntje in de rug geven en de basis geven om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Benay: “In dit boek leer je op basis van mijn, soms gênante, persoonlijke ervaringen, foto’s en video’s de basisbeginselen van het verzorgen van je huid en het gebruiken van make-up.” Tijdens de workshop ‘Glamorous Zomer Make-up met Black Opal en Het Brown Beauty Boek’ op Party Over Hair zal het boek in samenwerking met Teshura Styling tot leven komen!

Glamorous zomer make-up met Black Opal

black opal

In het boek van Benay staan tips en tricks beschreven die voor iedereen met een getinte of donkere huidkleur van toepassing zijn. Tijdens de workshop willen Viola van Teshura Styling en Benay het boek tot leven brengen. Bezoekers kunnen vragen stellen over hun huidverzorging, huidproblemen en make-up. Daarnaast laten zij op een model ook zien hoe je op een simpele wijze een glamour look kunt creëren met de betaalbare en kwalitatief goede producten van Black Opal. Black Opal is één van de meest populaire cosmetica merken dat zich volledig richt op de getinte tot donkere huid. Nederland was het eerste Europese land dat in 1994 Black Opal verkocht. Het merk werd in datzelfde jaar gelanceerd met als inspiratiebron een Jamaicaanse vrouw die perfect paste binnen de doelgroep van Black Opal. Samen met een chemicus en dermatoloog werden de betaalbare make-up producten ontwikkeld.

Naast de workshop, kun je ook een kijkje nemen bij de stand van Black Opal om je te laten adviseren en gratis op te laten maken.

 

Teshura Styling

black opal

De workshop is een samenwerking tussen Benay en Viola van Teshura Styling. Viola was ook verantwoordelijk voor veel van de make-up looks en headwraps styling in Het Brown Beauty Boek. Viola maakt onderdeel uit van het team Teshura Styling, welke bestaat uit een harser, headwrapper, wimper extensions specialist, coach, fotograaf en een make-up artist (Viola). Viola:”Wij matchen het innerlijk met het uiterlijk. Heel veel dames die bijvoorbeeld ziek zijn (geweest), een traumatische ervaring hebben gehad, net een scheiding achter de rug hebben of gewoon willen solliciteren helpen wij. Daar zit behalve een hele make-over van het uiterlijk ook een hulpverleningstraject bij. Wij hopen dat zij zich na onze inbreng weer in hun kracht gezet voelen, want heel veel dames zijn onzeker, terwijl dat absoluut niet nodig is.”

Kom je ook?

Wil jij ook de workshop van Benay, Teshura Styling en Black Opal meemaken? Kom dan op 10 juli naar Party Over Hair in Tolhuistuin (IJpromenade 2) Amsterdam Noord. Bestel nu nog je tickets met 5 euro korting (je betaald 15 euro ipv 20 euro)! Schrijf je daarna in voor de workshops via: pohworkshops.eventbrite.nl

Tot dan!

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm