Fashion

Tamar Collection; toch best duur

 

tamar_collection3

Ze schreeuwde het van de (Instagram) daken: “FINALLY affordable, comfortable PLUS high quality FASHION is available” en:”It’s made like your favorite ‘too much’ designer, but not even a half of that”. Maar nu klagen fans over de hoge prijzen van de kledinglijn van Tamar Braxton.

Een paar weken geleden konden we al een preview zien van de Tamar Collection. Cocktail jurkjes, leren broeken en peplum tops. En ook jumpsuits, schoenen en zelfs mannenkleding. Tamar is haar merk heel snel aan het vergroten. Best mooie kleding, heel draagbaar voor bijna elke vrouw, maar geen kledinglijn met een eigen signature. Toen Tamar bekend maakte dat haar kledinglijn voor al haar ‘Tamartianfriends” betaalbaar zal zijn, had ze hele andere ‘betaalbare’ bedragen in gedachten dan haar fans.

tamar_collection2 tamar_collection1

Jurken van 119 dollar, blazers van 219 dollar en schoenen van 139 dollar, worden over het algemeen niet als ‘betaalbaar’ gezien. Een reactie op Instagram was dan ook: “The clothes are very nice, but I’ll buy some items when they hit clearance..”

Wat vind jij van de collectie en de prijs?

foto’s: Tamar Braxton IG en tamarcollection.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm