Black Hair

Super mooie krullen met de 3 strand twist

3_strand_twist

Oke, tot gisteren dacht ik altijd dat twists gelijk stonden aan twee plukken haar om elkaar heen draaien. Met drie plukken maak je dan een vlecht. En that’s it. Totdat ik op YouTube aan het browsen was en een filmpje tegen kwam waar een meisje met drie plukken aan het twisten was! En wat een prachtig resultaat gaf dat! Haar krullen hadden meer definitie (tja..) dan een ‘normale’ twist out met twee plukken.

Om de krullen stevigheid te geven, start je met de 3 strand twist wel met een normale vlecht. Daarna ga je over in twists. Natuurlijk doe je dit op fris, gewassen haren en gebruik je een goede moisturizer in je haar voordat je gaat twisten. Vlogger Alyssa Forever laat heel duidelijk zien hoe de  twists worden gemaakt en ik weet zeker dat je het snel onder de knie zal krijgen!

3 Strand Twist

bron: youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm