Celebrity Style

Styled By June

June Ambrose is een Amerikaanse fashion stylist die grote sterren kleed als Jay-z, Diddy en Chrisette Michelle. Vorig jaar kwam zij op nummer 23 binnen in de Top 25 meest powerfull stylistes van Hollywood (TheHollywoodReporter). Eerder schreef zij ook al een boek genaamd: Effortless Style en dit jaar lanceert zij ook een eigen brillenlijn en kledinglijn.

Aan Theybf verteld zij: “Ik lanceer een eye wear collectie in samenwerking met Selima Salaun in maart. Het is mijn eerste samenwerking met een gevestigde designer. Daarnaast heb ik ook alle samples voor mijn eigen kleding lijn voor de eigentijdse vrouw. Deze lijn zal hopelijk in het najaar in de winkels liggen’

June is een drukke dame, want naast haar collecties, filmt ze ook nog een eigen reality show. June: “Ik denk dat iedereen wel verbaasd zal zijn over de show. Het is niet echt een reality show, er is namelijk een format in mijn show. De show heeft drama, goede energie en je kunt er veel van leren.” Haar show wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender VH1.

June Ambrose is niet de eerste stylist die een eigen show in Amerika heeft. Topstyliste Rachel Zoe (zij creëerde de BoHo Chic look) draait al vier seizoen ‘The Rachel Zoe Project.’ De show wordt sinds kort ook uitgezonden op TLC (iedere zondag, 20.00 uur). Dus wie weet, zien we June ook wel een keer op TLC?!

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm