Beauty

Style Warrior @ MAC Cosmetics

Style Warrior

The Wild Things of The World Come Togheter!
Met deze Wild Things doelt MAC cosmetics op haar nieuwe “Style Warrior” lijn, die op 28 mei a.s. wordt gelanceerd in de VS. De lijn is gebaseerd op dierenprints, met als uitgangspunten de tijger, zebra en panter(!). De keuzes uit verschillende zomerse bronzers voor je lippen, gezicht, ogen en nagels laat de innerlijke tijger in elke vrouw tot leven komen. De prachtige kleuren en zeer bijpassende verpakkingen maken de aanschaf zeer aantrekkelijk.

In juni is de ” Style Warrior”  lijn ook in Europa verkrijgbaar.

[nggallery id=8]

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies