Style tip: Highlights!

Durf jij het niet aan om al je haar te kleuren? Dan zijn highlights perfect voor jou! Highlights zijn plukken haar die wat lichter zijn dan je eigen haar. Het maakt je look wat speelsers, zonder dat je er echt drastisch anders uitziet.
highlights_2 highlights_3 highlights_4 highlights_5 highlights_ciara
Highlights kun je bij de kapper laten doen, maar je kunt het natuurlijk ook altijd zelf proberen. Bekijk de volgende video:


Tips 
Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van je highlights genieten, daarom moet je je haar extra goed verzorgen!

  • Moisture is je nummer 1 prioriteit als je je haar hebt gekleurd. Vermijd daarom sulfaat shampoos (deze halen de natuurlijk oliën uit je haar) en deep condition je haar elke keer als je het wast. Vervolg met de LOC of LCO methode om de moisture in je haar te behouden.
    Doe ook één keer per maand een proteïne behandeling. Je kunt daarvoor een proteïne conditioner gebruiken of zelf een mix van ei en oliën maken.

Succes als je aan de slag gaat met het kleuren van je haar. Als je niet zeker bent over hoe je het zelf kan doen, ga dan absoluut naar de kapper!
 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!