Black Hair

Stretch je haar zonder de stijltang

Als je natural bent, ben je vast bekend met het feit dat je haar krimpt. Vooral na het wassen van je haar, zul je merken dat zodra het haar droog is, het haar heel wat is gekrompen. Dat is best jammer. Maar gelukkig zijn er allerlei technieken om je lengte te behouden.

Een goede manier zijn vlechten en twists. Na het wassen van je haar, kam je je haar uit en breng je op vochtig haar je moisturizer/leave-in conditioner en favoriete olie aan. Verdeel je haar in delen en vlecht of twist je haar. Laat je haar de hele nacht drogen. De volgende ochtend kun je je vlechten/twists erin laten of ervoor kiezen om ze los te maken. Je zult zien dat je haar niet gekrompen is.  Om dit resultaat te bereiken, kun je ook krulspelden gebruiken.

TIP: Was je haar terwijl je vlechten of losse twists in hebt. Dit helpt ook tegen het krimpen van je haar.

Bantu knots

Als laatste kun je ook bantu knots in je haar doen om de lengte van je haar te behouden. Bekijk onderstaand filmpje voor een leuke styling optie met de bantu knots:

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm