da bounce
Lifestyle

Straight in your face comedy bij Da Bounce (Korting!)

Da Bounce Comedy is altijd gezellig, vernieuwend en natuurlijk heel erg grappig. Ik ben er al talloze keren geweest en geniet elke keer weer van de verschillende comedians uit het buitenland. Wil je echt kaakpijn van het lachen? Dan mag je de aankomende voorstellingen absoluut niet missen.

Een comedy evenement vol beleving!

De show barst van de energie en staat bol van entertainment: funky beats van de DJ, live acts, een fantastische sfeer en natuurlijk de hilarische optredens van de comedians. Deze editie staan de Amerikaanse comedians Mike Britt en Stephanie McRae en de Engelse Kevin J op het Da Bounce podium om je aan het lachen te maken. De veelzijdige comedian en tevens host van de avond – Mike ‘Brooklyn Mike’ Troy – maakt de avond helemaal compleet. Kortom…een onvergetelijke, heerlijke avond uit.

Koop je tickets met korting!

Je weet pas hoe leuk het écht is, als je Da Bounce Comedy zelf hebt ervaren. Met een extra MBH korting van 5 euro op de tickets, wordt dit natuurlijk allemaal nog leuker. Dit zijn de data en de prijzen:

18 mei Theater Diligentia €19,50 €14,50

19 mei KAF (voorheen Schouwburg) Almere €20 €15

20 mei Theater Zuidplein Rotterdam €24 €19

21 mei De Meervaart Amsterdam €20 €25

Bestel je tickets via www.maybuse.comOm de korting te ontvangen, gebruik actiecode MBH516. De aanbieding is geldig t/m 12 uur op de dag van de show. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. OP=OP.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm