Black Hair

Stop met de ‘haardrama’!

shitgirlssayabouthair

Of je nu steil haar hebt, krullend haar, kroeshaar of zelfs nep haar. Wij dames ‘vechten’ altijd wel met ons haar. Het zit niet goed genoeg of niet mooi genoeg, je haarstijl is mislukt of je wilt zelfs niet meer uit huis gaan omdat je haar niet meewerkt. Daarom is dit filmpje, genaamd ‘Sh*t Girls Say about hair’ (herinner jij je nog al die Sh*t Girls Say filmpjes van een paar jaar geleden?) ook zo hilarisch. Het is een reclame filmpje van het haarmerk Aussie en moet vrouwen juist aanmoedigen te stoppen met de onnodige haardrama.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies