Black Hair

Stoer: de Ninja Bun!

Ik ben persoonlijk echt dol op knotjes. De ninja bun kun je met recht een KNOT noemen. Super groot en lekker aanwezig. I love it! Daarnaast is het op elk haartype te realiseren en kun je ook nep haar toevoegen als je eigen haar niet lang genoeg is.

Behalve door de grote, herken je de ninja bun aan de plek. Deze knot plaats je heel opvallend bovenop je hoofd, zo dicht mogelijk bij je haarlijn. Je kunt de helft van je haar in de knot doen en de andere helft loslaten(met een braid out of twist out) of al het haar in een knot doen.

Hierbij wat inspiratie:

ninja_bun1 ninja_bun2 ninja_bun3 ninja_bun4 ninja_bun5 ninja_bun6 ninja_bun7 ninja_bun8

 

Do It Yourself!

Wil je ook graag aan de slag met de Ninja Bun? Dan heb je het volgende nodig:

  • Punt kam
  • Borstel
  • Gel
  • Elastiek (probeer deze)
  • olie

Samira Gilli

Samira’s haar is lekker lang! Om de knot te maken, gebruikt ze bobby pins.

BeesOHoney

Deze Youtuber heeft 4c haar en gebruikt vlecht haar voor haar ninja bun. Handig als je haar nog niet lang genoeg is voor een grote bun! Zoek in de afro shops naar het merk ‘Xpressions’ voor dit haar.

TheChicNatural

Deze dame geeft de ninja bun nog wat extra’s door de achterkant in te vlechten. Haar knot is een twist die ze gemaakt heeft van vlecht haar.

Welke is jouw favoriet?

foto’s: pinterest

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm