Beauty

Stem op MBH webshop en win een Tangle Teezer!

MyBlackHair.nl gaat uitbreiden met een webshop! Dat betekent dat je niet alleen kan lezen over fantastische producten, maar dat je deze producten ook direct kunt aanschaffen. Wij willen onze lezers zoveel mogelijk betrekken bij de invulling van de webshop en zijn dan ook op zoek naar test personen. Daarover later meer.

Via fashion website ilovefashionnews.nl kunnen we een webshop winnen. Maar dan moeten we natuurlijk wel genoeg stemmen krijgen! Wij vragen jullie dan ook om op ons te stemmen.

WIN een Tangle Teezer
Wanneer je op ons stemt, maak je kans op een Tangle Teezer.
De Tangle Teezer is voor elk type haar, van sterk krullend haar tot kroeshaar en zelfs weaves. Het ontklit het haar op een pijnloze manier en zorgt voor minder breken. We geven 3 Tangle Teezers weg!

Stemmen is heel gemakkelijk!

  1. Klik op deze link
  2. Vul je emailadres in
  3. Je ontvangt een mail, met een link om je stem te bevestigen
  4. Bevestig je stem door op de link te klikken
  5. Kopieer het mailtje met de bevestigingslink en plak het hieronder.
  6. Vul ook je naam & adres gegevens in!

Winactie is gesloten!

Hartelijk dank voor alle stemmen!!! We appreciate

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm