Black Hair

Spelen met de kinky twists

FrontKinky

 

 

De Afro Kinky hairstyle is een leuke afwisseling voor iedereen die eens een gevlochten haarstijl wilt dragen. Wanneer je de vlechten twists ogen ze ook nog eens erg natuurlijk. Nog leuker is het dat je met deze twists veel kunt variëren. Heerlijk los, een hoge staart, een knotje of zoals hieronder: al het haar naar één kant.

Wat je nodig hebt:

  • Afro Kinky Hair. Ik heb zelf ongeveer 1,5 pak gebruikt. Iedere Afro shop heeft dit haar!
  • Bobbypins/haarspelen om de ingevlochten twists mee vast te maken


 

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies