Black Hair

Speciale Myblackhair korting op Luv & Learn Your Hair workshop van Taren Guy

taren_guy

Vorige week kon je al twee kaartjes winnen voor de Luv & Learn Your Hair workshop van Taren Guy tijdens het Naturalblackhair event. Ben jij helaas niet in de prijzen gevallen, maar wil je toch graag naar het event? Dan hebben we goed nieuws voor je, want jij als Myblackhair-lezeres kunt nu een kaartje kopen met €4,50 korting!

Kortingscode voor Myblackhair lezeressen
Wil je gebruik maken van de korting? Doe dan het volgende:

  1. Surf naar  www.naturalblackhair.nl 
  2. Selecteer “Standaard Ticket Naturalblackhair-event & LLYH-tour 21 maart” (reguliere prijs is €19,50).
  3. Klik op “aanbiedingscode opgeven” en gebruik de kortingscode: myblackhairHet bedrag wordt vervolgens opnieuw berekend (15,-).
  4. Laat, na het bestellen en betalen van je ticket, weten dat je naar het event komt! Je kunt dit doen door op ‘aanwezig’ te klikken via de Facebook event pagina

Luv & Learn Your Hair Tour

Het Naturalblackhair-event staat in het teken van de Luv & Learn Your Hair tour van de Youtube Guru Taren Guy en is een echte aanrader, ongeacht of jij je haar natural draagt of niet.  Wij zijn er in ieder geval ook bij aanwezig! Je kunt in deze post meer lezen over het event.

Naturalblackhair event Taren Guy

 

Vond je dit artikel leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies