Black Hair

Speciaal voor naturals: Geneebee Kinky Coarse Collectie

geneebee-1

Als je natural bent en zo nu en dan eens wil variëren met nep haar, dan zijn kinky hair clip-ins een goede optie. Het matcht perfect met je eigen haartextuur, dus je hoeft het niet te föhnen of te stijlen. En het is leuk om extra volume en/of lengte toe te voegen. Heerlijk om zo te variëren. De webshop GeneeBee geeft je de mogelijkheid om met perfect matchende clip-ins te experimenteren.

GeneeBee Kinky Coarse Collectie

De GeneeBee Kinky Coarse Collectie bestaat uit vier verschillende natuurlijke haartexturen voor vrouwen met haartype 3a t/m 4c. Het zijn clip-ins, die je gemakkelijk in en uit het haar kunt doen.

Kinky Curly: dit haar past het beste bij haartype 3a en 3b

geneebee-kinky_curly

Curly: dit haar past het beste bij haartype 3a t/m 3c.

geneebee_curly

Afro Kinky: dit haar past het beste bij haartype 4b en 4c.

geneebee-afro-kinky

Coarse Curly: dit haar past het beste bij haartype 4a en 4b.

geneebee_coars-curly

De hele collectie bestaat uit Malaysian en Mongolian Virgin Hair.

Meer info: www.geneebee.nl.

Probeer het zelf!

Welke clip-ins het beste bij jouw haartype passen, kun je het beste testen door de clips naast jouw eigen haar te houden en het haar te voelen. De dames van GeneeBee zijn aanwezig tijdens Party Over Hair op 7 november in Het Sieraad in Amsterdam. Je kunt de clip-ins passen en je laten adviseren door de haarstylisten.

Heb je nog geen kaartje voor Party Over Hair? KLIK DAN HIER en bestel je kaartje online. Je ontvangt dan €5 korting!

Meer informatie over Party Over Hair vind je op deze pagina: www.myblackhair.nl/partyoverhair

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm