Beauty

SOON ONLINE! Ohmyhair.nl

comingsoon-ohmyhair

Yeah! Heel binnenkort betekent een bezoekje aan Myblackhair.nl veel meer dan ‘alleen’ inspirerende artikelen lezen over blackhair, beauty en fashion! We starten namelijk met onze eigen shop: Ohmyhair.nl. Een shop vol fijne haarproducten en haaraccessoires speciaal voor jou. Wij zijn super enthousiast en kunnen niet wachten om de shop te lanceren en aan jullie te laten zien.

Toen we in 2009 startte met Myblackhair.nl ontstond het idee van het toevoegen van een webshop eigenlijk al direct. Het heeft echter even op zich laten wachten, maar er is in die jaren ook veel gebeurd en veranderd. We begonnen Myblackhair.nl tijdens onze studie toen we de minor “Ondernemerschap” volgden. Inmiddels zijn we dus ruim vier jaar verder, werken we beide fulltime bij een bedrijf én bijna fulltime aan Myblackhair.nl. Daarnaast is Aisha in tussentijd ook nog verhuisd naar Suriname, terwijl Megisa in Nederland is gebleven. We gingen van wekelijkse updates naar dagelijks gemiddeld twee updates op de site en zijn ook steeds vaker op (haar) evenementen aanwezig. Daarnaast schrijven we maandelijks voor vrouwen magazine Ze.nl en hebben we heel veel hulp gehad van andere enthousiaste vrijwilligers, die speciaal voor Myblackhair.nl artikelen schreven. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want het aantal bezoekers stijgt maandelijks. Dat is natuurlijk geweldig en jij bent dus een van die bezoekers. Many Thanks!!!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het plan van de webshop. Wat gaan we precies verkopen? Wat wil onze doelgroep? Welke producten zijn populair? Hoe moet de shop gaan heten? Hoe moeten we überhaupt beginnen? Dit waren vragen die we allemaal beantwoord moesten zien te krijgen. We hebben daarom veel research gedaan, gesproken met webshop-eigenaren en contacten gelegd met leveranciers. Door het online magazine hebben we zelf zoveel geleerd over de verzorging en stying van krullen, kroeshaar, relaxers en weaves én zijn we op de hoogte van trends in de (black)hair branche. Met de kennis die we nu hebben, zijn we in staat een leuke collectie van producten aan jullie te bieden. 

LOGO_CMYK_zonderschaduw_met-nl-URL

Wat kun je verwachten?

Dat wil je natuurlijk graag weten! We beginnen met een (kleine) collectie van verschillende verzorgingsproducten, zoals haarboters, oliën, conditioners en shampoo’s. Maar ook aan accessoires hebben we gedacht. De shop wordt maandelijks bijgevuld met nieuwe producten en accessoires. Natuurlijk staat de productverkoop centraal, maar we vinden het super belangrijk dat jullie bij aankoop van een product weten wat jullie precies kopen en wat je met het product kan doen. Dit betekent dat we je informeren over de inhoud van het product, maar ook de beste tips geven over hoe je het product kunt gebruiken. Natuurlijk verwijzen we je ook door naar artikelen op Myblackhair.nl die tips geven over het product.

Sneak Peak

In aanloop naar de opening van de webshop houden we je hier vanaf vandaag wekelijks op de hoogte over van alles wat met de shop te maken heeft. Zo hebben we eind vorige maand een fotoshoot gehouden met vier prachtige modellen. Volg je ons via instagram dan had je al ‘achter de schermen’ kunnen meegenieten van de shoot. Het was een geweldige dag met een geweldige crew. Hierover en over de verdere vorderingen, lees en zie je binnenkort veel meer. (Schrijf je in voor de Myblackhair Nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je niks mist!)

Gratis cadeau & korting!

Alhoewel Ohmyhair.nl nog niet officieel gelanceerd is, kun je je wel alvast inschrijven voor de nieuwsbrief. Zodra de webshop is gelanceerd, ontvang je een mailtje met een kortingscode! Je eerste aankoop wordt dan beloond 🙂 Ben je daarnaast een van de eerste 100 klanten? Dan ontvang je een leuk cadeau bij je bestelling. Snel inschrijven dus!!

Vragen? Opmerkingen? Tips? Stel ze hieronder of stuur anders een mailtje naar info@myblackhair.nl. We hebben inmiddels ook al een Ohmyhair.nl Facebook pagina. Die kun je nu ‘liken’ !

Love,

Aisha & Megisa

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies