super big box braids
Black Hair

Snel en stoer: de Super Big Box Braids

Voor het plaatsen van box braids moet soms uren zitten. Dat is als je een volle bos wilt. Maar nu zien we steeds vaker vrouwen die kiezen voor de super big box braids. Lekker weinig box braids. Zo ingezet en direct een stoere look!

Box braids vs. Super box braids

Box braids zijn een populaire beschermende haarstijl. Je vlecht je haar met nephaar in lange dikke vlechten. De lengte kan variëren. Van heel kort tot super lang. Niks is te gek. Het nadeel van box braids is dat je enorm lang moet zitten (soms wel 6 tot 8 uren!) om de vlechten erin te krijgen. Vooral als je heel erg dik haar hebt, kan het enige tijd duren.

Je kunt ook kiezen voor de super box braids. Bij deze haarstijl zijn de scheidingen veel groter, zodat je minder vlechten op je hoofd hebt én je minder lang hoeft te zitten om het erin te krijgen. Een ander bijkomend voordeel is dat de super box braids niet zo zwaar zijn voor je haar en waarschijnlijk iets minder schadelijk. Een super beschermende haarstijl dus!

DIY Super box braids

Oke, je kunt naar een salon gaan om de super box braids in te laten vlechten. Of je probeert het zelf. Let wel op het volgende: omdat je scheidingen veel groter zijn bij normale box braids, zijn ze ook meer zichtbaar. Zorg er daarom voor dat je mooie scheidingen maakt. De driehoek scheidingen passen mooi bij dit kapsel.

Inspiratie

Bekijk hier mooie voorbeelden van de super bix box braids!

super big box braids2

(bron)

super big box braids

(bron)

super big box braids

(bron)

super big box braids

(bron)

super big box braids

(bron)

super big box braids

(bron)

super big box braids

(bron)

super big box braids

(bron)

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm