gezond-haar
Haar

Simpele stappen naar gezond haar met KeraCare

Hoe krijg ik mijn haar weer gezond? Dat is, naast de vraag hoe het haar sneller kan groeien, één van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van lezeressen. Vaak hebben chemische behandelingen, weaves en extensions of gewoon nalatige verzorging een enorme ravage achtergelaten. Het resultaat is haar dat droog is, breekt op bepaalde plekken en er gewoon echt ongezond uit ziet. KeraCare wil je op een simpele manier helpen naar gezond haar tijdens hun workshop ‘Simple Steps to Healthier Hair with KeraCare” tijdens Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam.

Gezond haar

gezond-haar

Naast een uitgebreide (gratis)haar en hoofdhuid analyse kun je tijdens Party Over Hair dus ook een workshop van KeraCare bezoeken. Tijdens de 45 minuten durende workshops zal je een simpele routine aanleren om gezond haar te realiseren. KeraCare gaat hiervoor terug naar de basis. Van het kiezen van de juiste shampoo voor jouw haartype, het nu van een conditioner en deep conditioner tot het voorbereiden van je haar als je gaat slapen.

Uiteraard kun je al je vragen stellen aan de professionele haarstylisten van KeraCare en hun educators.

Kom je ook?

Ben jij het ook zat dat je haar maar niet gezond en lang wil groeien? Dan mag je deze workshop niet missen. Kom zondag 10 juli naar Party Over Hair in Tolhuistuin Amsterdam en geef je op voor de workshop. Kaarten voor Party Over Hair kosten nu nog €15 (aan de deur 20 euro). Nadat je je kaartje hebt bestelt, kun je je aanmelden voor de gratis workshop van KeraCare.

Tot dan!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm