Black Hair

Shop Aunt Jackie’s op Kwaku Festival

aunt_jackies_kwaku

Aunt Jackie’s is een haarverzorgingsmerk dat nog niet zo heel lang bestaat, maar nu al heel veel fans heeft. De lijn bestaat uit vier producten: Shampoo, conditioner, leave-in en krullen crème. Precies de vier basis producten die je nodig hebt om je haar te verzorgen en stylen. Het succes heeft Aunt Jackie’s vooral te danken aan de geweldige mix van natuurlijke oliën en boters die het haar behandelbaar en zacht maakt en tegelijkertijd laat glanzen. Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen en bevatten geen mineral olie en petrolatum. En – ook niet onbelangrijk – het is betaalbaar. Voor een product van Aunt Jackie’s betaal je €8,-!

Sowieso zijn wij ook heel erg dol op het merk. Het is goed te gebruiken voor bijna elk haartype. Zelfs vrouwen met relaxed haar kunnen de shampoo, conditioner en leave-in prima gebruiken. De best seller is Curl La La. Een creme om meer kruldefinitie te creëren en pluizen tegen te gaan. MBH’s Aisha vertelde al eerder over haar ervaringen met Curl La La.

Ontmoet Aunt Jackie’s
Ook zo’n fan van dit merk? Of ben je benieuwd wat het merk te bieden heeft? Dit weekend kun je Aunt Jackie’s ontmoeten op Kwaku in Amsterdam! Je kunt de producten testen en kennis maken met de mensen achter het merk. Zij geven uitgebreid informatie over de producten en kunnen ook al jouw haarvragen beantwoorden. Ook zal er een live demonstratie worden gegeven. Zo kun je direct de resultaten van de producten zien. Dat mag je natuurlijk niet missen!

Info

Datum: 9 en 10 augustus
Plaats: Kwaku Festival, Bijlmerpark
Tijd: 12.00 – 19.00 uur

aunt_jackies_kwaku2

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm