Black Hair

Shocking! Actrice lijdt aan huidverkleuring door het dragen van lacewigs!

huidverkleuring_lacewigs_countess_vaughn

Ken je haar nog? Het is Countess Vaughn, beter bekend als Kim Parker uit de serie Moesha (1996 – 2001). Tijdens de Amerikaanse talkshow “The Doctors” onthult ze – zeer geëmotioneerd – dat lacewigs haar letterlijk ziek hebben gemaakt. In 2004 raakte ze helemaal verslaafd aan de mooie, volle lacewigs. Maar na 5 jaar bleek ze allergisch te zijn voor de lijm die ze gebruikte om haar lacewig vast te maken. Haar haar begon uit te vallen en ze kreeg zelfs huidverkleuringen!

Bekijk haar verhaal hier:

 

Heel triest, maar zeker geen uniek verhaal. Er zijn tal van vrouwen die door weaven en lacewigs hun eigen haar verliezen. En dat terwijl wij op MyBlackHair.nl vaak genoeg roepen dat weaves en lacewigs als beschermende haarstijlen kunnen dienen! En dat kan in principe ook echt prima, mits je je aan een aantal voorwaarden houdt. Zo kunnen lacewigs tegenwoordig ook zonder lijm worden vastgemaakt, moet je ervoor zorgen dat je je eigen haar goed blijft verzorgen en heel belangrijk: draag je pruiken/weaves/vlechten niet te lang. Twee maanden is echt het maximum.

Wat vind jij van dit verhaal?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm